תמונת מופע: הבלוז לבילי הולידיי

הבלוז לבילי הולידיי

פסטיבל ניו אורלינס בתל אביב 2021
קאופמן
שישי, 15 אוקטובר 2021 בשעה 21:00
משך 75 דקות
מחיר 179 ₪

פרטי הקונצרט

הפסנתרן יונתן ריקליס יחד עם הזמרת הנפלאה דבורה דרעי,  יביאו את שיריה הנפלאים וקורעי הלב של בילי הולידיי "מלכת הבלוז".

קולה המיוחד של בילי הולידיי, שביטא את גורל חייה הטראגיים, לצד הפיסוק המיוחד וגוון הקול הלא ממש מפותח, הביא לידי ביטוי את כל הנפלא של הג'אז הווקאלי של החצי הראשון של המאה העשרים.

בתכנית זו ייחשף הקהל לזמרת הצעירה דבורה דרעי בעלת היכולות המרשימות אשר תלווה בידיהם הנאמנות של יונתן ריקליס ונגן הבס רם ארז,  עם מיטב הלהיטים, כמו:

Why Was I Born?”, “What A Little Moonlight Can Do”, “I Cover The Waterfront”.

הקריירה שלה החלה משיתוף הפעולה והחיים המשותפים עם לאסטר יאנג, והופעות עם קאונט בייסי וארטי שאו ועד לסיום הקריירה המופלאה והטראגית שלה עם ה"ליידי בסאטן".

 

בהשתתפות:

דבורה דרעי שירה

יונתן ריקליס פסנתר

רם ארז בס

 

*צילום: דבורה- פטר ויט, יונתן- יואל לוי

*כל התמונות מפורסמות בהתאם לסעיף 27 א לחוק זכויות היוצרים. באם אתם מרגישים נפגעים מפרסום תמונות אלו, אנא הודיעונו מיידית למייל [email protected] ואנו נסירן.

*ניתן לבטל כרטיסים בתוך 14 ימים מיום עשיית העסקה, ובלבד שהביטול ייעשה לפחות שבעה ימים, שאינם ימי מנוחה, קודם לתאריך המופע.
בניכוי דמי ביטול בגובה של 5% מסכום העסקה או 100 שקל, הנמוך מביניהם.

*הזכות לשינויים שמורה. קיום האירוע בהתאם להוראות משרד הבריאות.

בחירת כרטיסים

הגדרות הדפדפן שלך לא מאפשרות להתקדם
יש ללחוץ על הכפתור למטה בכדי להמשיך
לרכישת כרטיסים לחץ כאן

מערכת כרטיסים מערכת למכירת כרטיסים